Isomaltoosilla valmistat upeita sokeritöitä ja kauniita läpinäkyviä koristeita leivonnaisiin ja kakkuihin.
Säilytä koristeet huoneenlämmössä, valolta suojattuna.
Käyttöohje: Kuumenna pannulla 170 ° C: ssa, kunnes tuote on sulanut käytettäväksi, vaihtoehtoisesti voit sulattaa mikroaaltouunissa 170 ° C:seen, anna tuotteen tasaantua 2 minuutin ajan, jotta ilmakuplat voivat haihtua. Isomaltoosia voidaan käyttää sellaisenaan (läpinäkyvänä) tai sitä voidaan värjätä elintarvikeväreillä. Käsittele kuumaa isomaltoosia lämmönkestävällä silikonialustalla tai tekemällä koristeita silikonimuottien avulla. Lämpölampun avulla saat isomaltoosin pysymään pehmeänä ja joustavana pidempään sitä käsitellessä.